In 3 stappen geregeld:

Stap 1:

Geef aan van welke zorg u denkt gebruik te maken in 2014, en vul uw persoonlijke gegevens in.

Stap 2:

Vergelijk de premies en dekkingen van de zorgverzekeringen met elkaar om te kijken welke het beste bij u past.

Stap 3:

Regel het direct en stap automatisch over op één van de goedkoopste en best passende zorgverzekeringen van Nederland. 

_______________________________

Vragen?

Heeft u vragen over bepaalde zorgverzekeraars, dekkingen of over onze zorgverzekeringsvergelijker?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Welke zorgverzekering past bij mij?

Iedere Nederlander heeft in de maanden November en December de mogelijkheid om over te stappen van zorgverzekering. Er zijn in Nederland onzettend veel zorgverzekeraars die via verschillende labels allerlei zorgverzekeringen met aanvullende dekkingen aanbieden. Hierdoor is het erg moeilijk om de beste zorgverzekering te vinden die het beste bij je past. Welke zorgverzekering past bij mij?

U vindt op deze site de goedkoopste zorgverzekering maar ook de beste zorgverzekering met de beste dekkingen, daarnaast is het mogelijk om uw huidige zorgverzekering te vergelijken met de andere zorgverzekeringen om te kijken welke zorg verzekering het beste bij u past.

Als u de zorgverzekering vergeleken heeft kunt u deze gelijk afsluiten waar bij de oude zorgverzekering gelijk wordt op gezegd. Kies hieronder voor uitgebreid advies, de quickscan of de optie om de voorwaarden te vergelijken.

 _______________________________________________________________________________________________

De Quickscan

Met de Quickscan heeft u binnen enkele minuten inzichtelijk welke zorgverzekering bij past. Aan de hand van uw persoonlijke gegevens gecombineerd met uw wensen en verwachtingen voor uw zorg in 2014 krijgt u precies te zien welke zorgverzekering met welke aanvullende dekkingen u nodig heeft.

Hierna kunt deze basisdekking en aanvullende dekkingen vergelijken met andere maatschappijen om te kijken welke het beste en het goedkoopste is.

Met de quickscan krijgt antwoord op de vraag: Welke zorgverzekering pas bij mij?

_______________________________________________________________________________________________

               Uitgebreid vergelijken & advies

Via de 'uitgebreid vergelijken & advies' tool komt u alles te weten over alle                                                  zorgverzekeringen en aanvullende dekkingen die er voor 2014 zijn.

Allereerst geeft u hoe uw persoonlijke situatie eruit ziet, en welke zorgkosten u verwacht te maken in 2014.

Op basis van u gegevens worden er aanvullende dekkingen geadviseerd die het beste bij u passen. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van wat wel en niet verzekerd is bij welke dekking. Hierbij is alles tot in de details uitgewerkt.

Nadat u uw zorgverzekering zelf samengesteld heeft kunt u deze gelijk aanvragen, waarbij de oude verzekering direct wordt opgezegd. U stapt automatisch over.

Nooit was het afsluiten van een zorgverzekering zo overzichtelijk!!!

__________________________________________________________________________________

                   Voorwaarden vergelijken

Met deze tool is het mogelijk om de voorwaarden van alle labels van alle zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. U selecteert eerste een aantal zorg verzekeraars die u met elkaar wilt vergelijken. Hierna kunt u aangeven welke producten u met elkaar wilt vergelijken. zo kunt u bijvoorbeeld de tandverzekering van CZ vergelijken met die van FBTO en van de Zilveren kruis. U ziet dan precies wat er wel en niet bij welke verzekeringsmaatschapij verzekerd is.

_________________________________________________________________________________________________

Om direct zorgverzekeringen te vergelijken, klik hier!